Saturday, March 25, 2023

Tag: se talenti ka nevojë për fjalën e mirë dhe të vërtetën

Aktori korçar, Petrika Riza: Drita Agolli më mësoi, se talenti ka...

    Nga Vepror Hasani U nisa për Tiranë për të konkurruar si aktor. Sapo kisha përfunduar gjimnazin. Isha mbërthyer i gjithi nga emocionet. E përfytyroja veten...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!