Saturday, May 21, 2022

Tag: Sa mall për ty… Roland Trebicka

Sa mall për ty… Roland Trebicka

    E shihnim çdo mëngjes tek shkonte në tempullin e tij: teatër. Trupin e mbante drejt dhe një dorë gjithnjë futur në xhep. Dukej serioz. Sepse, siç...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!