Monday, October 18, 2021

Tag: “Rrënjët Shqiptare” dhe Marin Mema mbledhin 800 mijë dollarë për të prekurit nga tërmeti

“Rrënjët Shqiptare” dhe Marin Mema mbledhin 800 mijë dollarë për të...

    “Rrënjët Shqiptare” me president Marko Kepin dhe Marin Mema kanë ndërmarrë një nismë për t’u ardhur në ndihmë të prekurve nga tërmeti. Ata kanë mbledhur...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com