Sunday, April 2, 2023

Tag: Rita Gjeka në role – Foto nga Teatri “Migjeni” Shkodër

Rita Gjeka në role – Foto nga Teatri “Migjeni” Shkodër

      Rita Gjeka "Mjeshtër i Madh", ka lindur në Shkodër, me 22 Maj 1960. Shkollën 8 vjeçare dhe të mesme e ka kryer në qytetin...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!