Saturday, May 21, 2022

Tag: RIKARD LJARJA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

RIKARD LJARJA – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

  Rikard Ljarja në role:   "Komisari i dritës - (1966)...Dritan Shkabaj     "Duel i heshtur" - (1967)...Skënder Guri     "Ngadhnjim mbi vdekje" - (1967)...Perlat Pëllumbi     "Plagë të vjetra" - (1969)...Naimi     "Kur zbardhi...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!