Monday, October 18, 2021

Tag: qyteti i liqerit

I njohur dhe po aq i panjohur, ky është Pogradeci, qyteti...

    Dëbora flokët m’i ka zbardhur, Në faqe rrudha kam tani, Me shkop në dorë si plak i mardhur, Bares liqerit në vetmi.  Kujtoj rininë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com