Tuesday, October 26, 2021

Tag: “Qytetar Nderi” i Libohovës

Qyteti i origjinës vlerëson Sindrit Bejlerin/ Kameleoni artistik, “Qytetar Nderi” i...

      “Kameleon artistik”, kështu e etiketojnë artistin e njohur, Sindrit Bejlerin. Këtë ai e ka arritur vetëm falë dimensionit shpirtëror dhe profesional, që ka dhënë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com