Saturday, May 21, 2022

Tag: Prokop Mima (1920-1986)

Aktori Prokop Mima (1920-1986)

Prokop Mima (1920-1986). Aktor. Lindi ne Durres, me 7 korrik. Kreu gjimnazin ne po kete qytet dhe me...

Prokop Mima (1920-1986)

    Prokop Mima (1920-1986). Aktor. Lindi ne Durres, me 7 korrik. Kreu gjimnazin ne po kete qytet dhe me pas shkoi per studime jashte shtetit...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!