Saturday, July 2, 2022

Tag: Premiere e re në teatrin “Migjeni”

Premiere e re në teatrin “Migjeni”

    Premiere e re në teatrin "Migjeni": Në datat: 3, 4, 5 /06/ 2019.Ora: 19:00 "KUMARXHIU" nga Carlo Goldoni.   Përmbledhje, Përshtatje dhe Regjia: Michele Modesto Casarin; Maskat:...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!