Monday, October 18, 2021

Tag: por ikjet e papritura e të parakohshme dhembin edhe më tepër!

Ikjet janë gjithmonë të hidhura, por ikjet e papritura e të...

      Një njeri i madh dhe artist i shkëlqyer, një pedagog i zoti si Gjergj Xhuvani vendosi ta bëjë ikjen e tij vetëm dhe larg...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com