Monday, October 18, 2021

Tag: Poeti që u shndërrua në shkrues nekrologjie

Poeti që u shndërrua në shkrues nekrologjie

    Një poet i talentuar që shndërrohet në një shkrues nekrologjish, në kushtet e mbijetesës në një kohë kur poezitë dhe letërsia nuk janë konsumi...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com