Monday, September 27, 2021

Tag: “Po të jap lajm të hidhur

“Po të jap lajm të hidhur, nënë. Babai vdiq”, telefonata e...

    Në njërin krah ka nipin Paul. Një djalë i gjatë, i bukur, sa burrëror në karakter, aq i dashur dhe i përzemërt. Prania e...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com