Monday, October 18, 2021

Tag: Petrit Malaj: Xhoda jetoi qindra jetë dhe mori mijëra kënaqësi

Petrit Malaj: Xhoda jetoi qindra jetë dhe mori mijëra kënaqësi

    Është duartrokitur për herë të fundit, në shenjë vlerësimi për çka bëri për kinematografinë shqiptare, për të rinjtë që u mësoi artin, dhe për...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com