Monday, October 18, 2021

Tag: Përkujtohet 9 vjetori i vdekjes së aktorit të madh korçar Llazi Serbo

Përkujtohet 9 vjetori i vdekjes së aktorit të madh korçar Llazi...

      Llazi Sërbo, një nga aktorët më të njohur dhe më të veçantë që ka nxjerrë qyteti I Korçës, sot në datën 13 shtator përkujtohet...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com