Tuesday, March 28, 2023

Tag: “Përgjithmonë Xhulja”! Filmi që bëri bujë në Shqipëri në vitet ’90 Si duket sot Xhulia?! (Foto)

“Përgjithmonë Xhulja”! Filmi që bëri bujë në Shqipëri në vitet ’90...

    “Përgjithmonë Xhulia” (1989), serial televiziv italian, u transmetua në Shqipëri fillim të viteve ’90 dhe u kthye në fiksimin e kujtdo. Edhe unë, lindur...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!