Thursday, February 2, 2023

Tag: PERENDIM LINDJE” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

FILMI “LINDJE, PERENDIM LINDJE” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

  Lindje, perëndim, lindje është një film i ri shqiptar i vitit 2008 me regji të Gjergj Xhuvani dhe aktor kryesor Ndriçim Xhepa. Personazhi i Ilo Zotos është një trajner çiklizmi dikur vetë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!