Monday, October 18, 2021

Tag: Pëllumb Kulla (1940)

Pëllumb Kulla (1940)

  Pëllumb Kulla u lind në Zëmblak të Korçës më vitin 1940. Përfundon studimet e mesme në Politeknikum dhe studimet e larta i kryen në...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com