Monday, October 18, 2021

Tag: Pedagogë dhe artistë: Zero konkurrencë sot në teatro

Pedagogë dhe artistë: Zero konkurrencë sot në teatro, ka infrastrukturë të...

    Pedagogë të arteve dhe artistë të ndryshëm shprehen se mungesa e konkurrencës në jetën artistike sjell dhe probleme me cilësinë e shfaqjeve, që vihen...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com