Monday, October 18, 2021

Tag: ‘Partia ime është arti’/ Aktorja e famshme del hapur: Të rikonstruktohet dhe…

‘Partia ime është arti’/ Aktorja e famshme del hapur: Të rikonstruktohet...

      Aktorja Roza Anagnosti, teksa e konsideroi të vështirë mbajtjen e një fjalimi, i quajti qëndrestarë të gjithë ata që po mbrojnë TK. “Partia ime...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com