Monday, September 27, 2021

Tag: Pak histori për yllin e kinematografise Boterore Anthony Quinn!

Pak histori për yllin e kinematografise Boterore Anthony Quinn!

      Anthony Quinn ka lindur nen emrin Antonio Rudolfo Oaxaca Quinn më 21 prill 1915, në Chihuahua, Mexico, nga prindet Manuela (Oaxaca) dhe Francisco Quinn,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com