Monday, October 18, 2021

Tag: Operatori dhe regjisori Gavrosh Haxhihyseni (1947)

Operatori dhe regjisori Gavrosh Haxhihyseni (1947)

      Gavrosh Haxhihyseni. Lindi ne Tirane me 7 nentor 1947. Ka kryer studimet ne Universitetin e Tiranes per Fizike ne vitin 1970. Ne vitin 1975...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com