Tuesday, October 19, 2021

Tag: “Nusja dhe shtetrrethimi”

“Nusja dhe shtetrrethimi”, 41 vjet pas premierës shqiptare shfaqet në “Viennale”

      Filmi “Nusja edhe shtetrrethimi”, 41 vjet pas premierës shqiptare u shfaq në Austri. Filmi prodhim i vitit 1978 shënoi premierën e tij ndërkombëtare në...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com