Sunday, April 2, 2023

Tag: Nostalgjia për filmat shqiptar; Orkestra e RTSH sjell muziken e filmave shqiptare ne Shkoder

Nostalgjia për filmat shqiptar; Orkestra e RTSH sjell muziken e filmave...

    Nostalgjia për filmat shqiptar të realizuar nga kinematografia, emocionet dhe ngjarjet e ndryshme të përjetuara u sollën nga një pjesë e orkestrës së Radio...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!