Saturday, May 21, 2022

Tag: NJOHJA IME ME ARTISTIN E POPULLIT

NJOHJA IME ME ARTISTIN E POPULLIT, PJETËR GACI

    Sot, më 27 Mars, 2018, në kujtim të 87 vjetorit të lindjes dhe, njëkohësisht, 23 vjetorit të vdekjes së Artistit të Popullit: PJETËR GACI 27 Mars,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!