Sunday, April 2, 2023

Tag: “Njeriu gëlltit diku një lugë çorbë të prishur dhe e vjell tërë jetën”/ 25 batuta nga filmat shqiptarë

“Njeriu gëlltit diku një lugë çorbë të prishur dhe e vjell...

    Ashtu si dhe prindërit tanë, shumë prej nesh janë rritur, me filma dhe pjesë teatrale, prej të cilave kemi marrë shumë batuta e shprehje...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!