Sunday, April 2, 2023

Tag: një yll që vetëm lind/ “Exclusive” sjell jetën dhe karrierën e artistit të madh të skenës dhe ekranit

Sandër Prosi, një yll që vetëm lind/ “Exclusive” sjell jetën dhe...

    Sandër Prosi është një nga xhevairët e gjerdanit të artistëve të cilët krijuan teatrin shqiptar, kinematografinë shqiptare dhe ndërtuan dhe shkollën e aktrimit shqiptar. “Exclusive”...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!