Tuesday, May 24, 2022

Tag: një krenari shkodrane për të gjithë shqiptarët (VIDEO)

“Eja eja lule borë”, një krenari shkodrane për të gjithë shqiptarët...

  E shkruar në vitin 1946 nga poeti shkodran Zef Pali dhe e kompozuar nga Simon Gjoni, kënga “Eja, eja lule borë” mbetet ndër këngët...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!