Saturday, May 21, 2022

Tag: Një duartrokitje për ty

Një duartrokitje për ty, Agim Qirjaqi

    Të kujtosh artistë kalibri si Agim Qirjaqi i bën mirë dhe keq vetes. Mirë në atë se si ia doli Gimi në skenë, në...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!