Wednesday, October 5, 2022

Tag: Një çift që nuk mund të zevëndësohet …Barnaba “Çmendurisht i dashuruar” – Innamorato pazzo 1981

Një çift që nuk mund të zevëndësohet …Barnaba “Çmendurisht i dashuruar”...

      Mund të krijon histori pafund me princesha që bien në dashuri me njerëz të zakonshëm, por vendin e princeshë Cristina-s (Ornella Muti) dhe shoferit...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!