Sunday, April 2, 2023

Tag: nga Rezarta Reci

Ajo quhet Roza, nga Rezarta Reci

    Dashuria e solli në Tiranë. I ndrroi dhe mbiemrin. E bëri bashkëshorte, mam' e më pas gjyshe. Aktore të dashur të skenës së Teatrit...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!