Thursday, May 19, 2022

Tag: nga “Pinoku” tek “Alibaba dhe hajdutët”: Ja si i lumturoj fëmijët e varfër

Shegushe Bebeti, nga “Pinoku” tek “Alibaba dhe hajdutët”: Ja si i...

    E kush nuk e ka fiksuar rolin e Pinokut, të Borëbardhës dhe shumë të tjera nga teatri i kukullave, që dikur mbante të ngulitur...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!