Wednesday, February 1, 2023

Tag: nga Abaz Hoxha

Xhirimi i filmit Furtuna, nga Abaz Hoxha

    Në fund të vitit 1956 tetor u kthye nga Budapesti Kristaq Dhamo, i cili kishte kryer studimet për regji filmi dhe po përgatitej për...

Vajzat tona kineaste, nga Abaz Hoxha

    Ato dhanë shëmbëllin e emancipimit dhe përkushtimit, ato dëshmuan personalitetin e gruas dhe aftësitë e saj edhe në këtë fushë të artit që u krijua...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!