Friday, May 20, 2022

Tag: “Nëna dhe fëmija” e Ema Andreas/ Shfaqja që zgjoi ndërgjegjen e publikut

“Nëna dhe fëmija” e Ema Andreas/ Shfaqja që zgjoi ndërgjegjen e...

    Para disa muajsh, në skenën e qëndrës multifuksionale, “Tulla” u vu në skenë një shfaqje ndryshe nga çfarë jemi mësuar të shohim zakonisht. Kjo,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!