Tuesday, October 26, 2021

Tag: në rolin e Jovan Bregut te “Pallati 176”

Rrëfimi i rrallë i Ilir Bezhanit për Mërkur Bozgon, në rolin...

      Nga Valeria Dedaj Aktori Ilir Bezhanit, i njohur si Sandri te “Pallati 176” rrëfen për Mërkur Bozgon, aktor dhe njeri. Sipas tij, ai kishte një...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com