Tuesday, October 19, 2021

Tag: NË PARUKIERE NË SHBA/ Si ka ndryshuar jeta e Pranvera Lumanit

NGA AKTORE E NJOHUR NË SHQIPËRI, NË PARUKIERE NË SHBA/ Si...

Pranvera Lumani dhe Valentin Veizi kanë emigruar në SHBA në vitin 1998 dhe jetojnë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com