Sunday, April 2, 2023

Tag: Në kohën e turneve aktorët kryesisht në Tiranë ktheheshin me borxhe

Në kohën e turneve aktorët kryesisht në Tiranë ktheheshin me borxhe

    Nga:Raimonda Shundi Dervishi Në kohën e turneve merreshin dieta modeste dhe aktorët kryesisht në Tiranë ktheheshin me borxhe-thotë Gjoka si pjestari më i ri i...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!