Tuesday, February 7, 2023

Tag: Në kamerën e Spartak Papadhimitrit

Në kamerën e Spartak Papadhimitrit

    Në historinë e kinematografisë shqiptare emri i Spartak Papadhimitrit do të lidhet gjithnjë me njeriun që i dha jetë kameras dhe diti t’i shndërronte...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!