Monday, October 18, 2021

Tag: Ndriçim Xhepa

Ndriçim Xhepa, si kam realizuar 10 role me Bujar Lakon

    Një herë ai luante rolin “pozitiv” dhe ai atë “negativ”, herë ndërronin rolet. Ndriçim Xhepa dhe Bujar Lako numërojnë ndoshta 10 role të realizuara...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com