Thursday, May 19, 2022

Tag: mu drodhën gjunjët

Rrëfehet spikerja e parë e televizionit shqiptar: Kur dëgjova fjalën “fillo”,...

    Sot nuk mund të numërohen televizionet private kombëtare dhe lokale, që së bashku me RTSH-në përbëjnë një numër aq të madh, sa askush nuk...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!