Tuesday, October 19, 2021

Tag: mos luani me jetën

Depozitat majë taracave? Ja çfarë sugjeron inxhinierja Bozo: Kujdes, mos luani...

    Inxhinierja Luljeta Bozo, në përgjigje të pyetjeve për qytetarët, ka qenë kategorike, e pr erë dhe e menjëhershme kundër depozitave në majë të taracave...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com