Tuesday, October 19, 2021

Tag: Mos dhuroni qumësht dhe sallame

Mos dhuroni qumësht dhe sallame, po prishen nëpër magazina!

    Duke punuar për sistemimin e ndihmave ushqimore në magazinën e Thumanës, vullnetarët e Korpusit të Vullnetarëve, kanë parë se ka sasi të mëdha prdoduktesh...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com