Tuesday, February 7, 2023

Tag: Mjeshtër i Madh.

Tano Banushi, Artist i Popullit, Mjeshtër i Madh

    Një ditë, kompozitori i shquar Prenk Jakova, (Nder i Kombit) takoi në rrugë aktorin Tano Banushi dhe i tha: - Tano, mbrëmë më kanë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!