Saturday, May 21, 2022

Tag: Mjeshtër i Madh i humorit

Gëzim Kruja, Mjeshtër i Madh i humorit

    Gjatë punës sime për përgatitjen e një cikli artikujsh kushtuar personaliteteve të artit dhe kulturës shkodrane kryesisht në fushën e letërsisë, skenës dhe muzikës,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!