Saturday, May 21, 2022

Tag: MJESHTËR I KARAKTEREVE

BIRÇE HASKO, MJESHTËR I KARAKTEREVE

    Në mesin e shumë aktorëve të shquar të artit dhe të kinematogirafisë shqiptare, në brezin e dytë të aktorëve shqiptarë, nga ata që erdhën...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!