Tuesday, October 26, 2021

Tag: “Mimoza Llastica” behet sot 53 vjeç

“Mimoza Llastica” behet sot 53 vjeç, tani sfidohet nga vajza Miss

    Jeta në Zvicër e Zhaklina Dhimojanit pas largimit nga Shqipëria në vitet ’90-të, dhe ambiciet për ta bërë të bijën yll spektaklesh.   Kur luajti “Mimoza llasticën”...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com