Monday, October 18, 2021

Tag: Miku i tij regjisor rrëfen bisedën e fundit me Gjergj Xhuvanin

Miku i tij regjisor rrëfen bisedën e fundit me Gjergj Xhuvanin

    Ndarja nga jeta e Gjergj Xhuvanit trishtoi jo vetëm familjarët dhe të afërmit e tij, por kolegët, ata që patën fatin të punonin me...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com