Wednesday, February 1, 2023

Tag: Mihal Popi (1908-1979)

Mihal Popi (1908-1979)

    Mihal Popi (1908-1979). Aktor i shquar. Lindi ne Shkoder, me 7 nentor, ne nje familje me shume femije dhe pak te ardhura. Me 1921...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!