Tuesday, October 19, 2021

Tag: Mes 78 artistëve nga e gjithë bota

Mes 78 artistëve nga e gjithë bota, Viktor Zhusti merr çmimin...

    Ditën e djeshme në Irak është mbajtur “Festivali i Filmit”. Në të morën pjesë 154 filma nga 78 shtete të botës dhe aktori shqiptar, Viktor...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com