Monday, October 18, 2021

Tag: “Meqë vazhdoni të më pyesni për Teatrin

“Meqë vazhdoni të më pyesni për Teatrin, e mbani mend Berishën?!”,...

Pas dy vitesh e gjysmë protestash, përplasjesh, deklaratash dhe akuzash, Teatri Kombëtar u shemb dje në orët...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com