Monday, October 18, 2021

Tag: me Yllka Mujon në skenën e teatrit të Fierit

Tragjedia “Salome”, me Yllka Mujon në skenën e teatrit të Fierit

      Pas suksesit në skenat e Tiranës dhe Elbasanit, tragjedia "Salome" do të jetë në teatrin “Bylis” në Fier në datat 3 dhe 4 tetor...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com